Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Zahraničie

Ruby, účastníčka Berlusconiho večierkov predstavila svoju knihu

Maročanka Karima Mahrúgová Foto: TASR/AP Photo

Mahrúgová, známa ako Ruby, sa zúčastňovala na divokých večierkoch vo vile vtedajšieho premiéra v roku 2010, keď mala iba 17 rokov.

Miláno 16. februára (TASR) - Karima Mahrúgová, jedna z účastníčok tzv. "bunga-bunga" večierkov talianskeho expremiéra Silvia Berlusconiho vo štvrtok v Miláne predstavila svoju autobiografiu. TASR správu prevzala z agentúry ANSA.

Mahrúgová, známa ako Ruby, sa zúčastňovala na divokých večierkoch vo vile vtedajšieho premiéra v roku 2010, keď mala iba 17 rokov.

"Spätne ľutujem, že som vstúpila do Berlusconiho domu," povedala Mahrúgová pre médiá pred predstavením knihy. "Mala som vyčerpávajúcu skúsenosť s talianskym súdnictvom, čo je náročná skúška pre 17-ročnú," dodala.

Berlusconi čelil obvineniam, že neplnoletej Mahrúgovej platil za sex. Súdny verdikt o tom, že bývalý premiér o jej neplnoletosti nevedel, v roku 2015 potvrdil aj taliansky najvyšší súd.

Súd v stredu (15. februára) Berlusconiho, Mahrúgovú a ďalších 27 osôb oslobodil spod obvinení z podplácania v súdnom procese spojenom s týmto škandálom.

Prokuratúra tvrdila, že 86-ročný trojnásobný premiér ženám zaplatil, aby v predchádzajúcich procesoch nehovorili pravdu.