Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Trenčiansky kraj

Na strednom Považí a v okrese Myjava otvorili volebné miestnosti včas

Na snímke členovia okrskovej volebnej komisie počas hlasovania v prvom kole prezidentských volieb 23. marca 2024. Foto: TASR - Roman Hanc

V pôsobnosti okresnej volebnej komisie Trenčín je voličom k dispozícii 176 volebných okrskov, 116 v okrese Trenčín a 60 v Ilavskom okrese.

Trenčín 23. marca (TASR) - Na strednom Považí a v kopaničiarskom regióne otvorili v sobotu ráno všetky volebné miestnosti včas, v žiadnom okrsku sa neotvárala žiadna miestnosť skôr. Informovali o tom predsedovia a zapisovatelia okresných volebných komisií.

V pôsobnosti okresnej volebnej komisie Trenčín je voličom k dispozícii 176 volebných okrskov, 116 v okrese Trenčín a 60 v Ilavskom okrese. Informoval o tom predseda okresnej volebnej komisie v Trenčíne Roman Rebroš.

V okresoch Nové Mesto nad Váhom a Myjava môžu voliči v prezidentských voľbách hlasovať v 99 okrskoch, 67 z nich je v okrese Nové Mesto nad Váhom, 32 v okrese Myjava. Informovala o tom zapisovateľka komisie v Novom Meste nad Váhom Ľubica Marcinová.

Podľa zapisovateľky okresnej volebnej komisie v Považskej Bystrici Adriany Oravíkovej, v okresoch Púchov a Považská Bystrica rovnako otvorili načas všetkých 124 volebných miestností. Z nich je 71 v Považskobystrickom a 53 v Púchovskom okrese.