Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Real Madrid prehral v zápase 24. kola španielskej La Ligy s Gironou

Sergio Ramos z Realu Madrid, archívna snímka. Foto: TASR

Madridčania tak nenatiahli osemzápasovú sériu bez prehry vo všetkých súťažiach.

Madrid 18. februára (TASR) - Futbalisti Realu Madrid prekvapujúco prehrali v nedeľňajšom domácom zápase 24. kola španielskej La Ligy s Gironou 1:2. "Biely balet" išiel do vedenia v 25. minúte zásluhou Casemira, no v druhom dejstve otočili skóre Christian Stuani, ktorý sa presadil z jedenástky, a Portu. Real prišiel v 90. minúte o Sergia Ramosa, ktorý dostal druhú žltú kartu.

Madridčania tak nenatiahli osemzápasovú sériu bez prehry vo všetkých súťažiach. V ligovej tabuľke figurujú na treťom mieste, na prvú Barcelonu strácajú deväť a na druhé Atletico dva body.

"Veľká škoda, že nám dnes medzi prstami ušli všetky body. Po sérii víťazstiev sme sa začali doťahovať na lídra, o to viac nás mrzí toto zaváhanie," uviedol kormidelník Realu Santiago Solari.

Girona vyhrala v lige prvýkrát od novembra. Na San Bernabeu sa jej po zmene strán podarila dokonalá senzácia. "Ale treba povedať, že zaslúžená. Za to, aký výkon podali hráči v druhom polčase, sú tri body v správnych rukách," vyhlásil kouč Girony Eusebio Sacristan.

La Liga - 24. kolo:



Real Madrid - Girona 1:2 (1:0)

Góly: 25. Casemiro - 65. Stuani (z 11m), 75. Portu, ČK: 90. Ramos (Real)

Betis Sevilla - Alaves 1:1 (1:1)

Góly: 15. Lo Celso - 28. Maripan

FC Villarreal - FC Sevilla 3:0 (2:0)

Góly: 20. Alvaro, 45. Ekambi, 86. Alfonso

FC Valencia - Espaňol Barcelona 0:0

ČK: 90.+5 Lopez (Espaňol)