Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Oznámenie o nevhodnom správaní muža k maloletým dievčatám objasňujú

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Neznámy muž je vo veku 30 až 35 rokov, približne 180 centimetrov vysoký, oblečenú mal tmavú mikinu, krátke tmavé nohavice a na očiach slnečné okuliare.

Bratislava 13. apríla (TASR) - Seneckí policajti objasňujú oznámenie o podozrení z protiprávneho konania neznámeho muža, ktorý sa mal v obci Most pri Bratislave nevhodne správať pri rozhovore s maloletými dievčatami. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Neznámy muž je vo veku 30 až 35 rokov, približne 180 centimetrov vysoký, oblečenú mal tmavú mikinu, krátke tmavé nohavice a na očiach slnečné okuliare. Pri dievčatách sa mal pristaviť na bicykli, nadviazať rozhovor, počas ktorého sa mal správať mimoriadne nevhodne a poburujúco, pričom po krátkej chvíli z miesta odišiel.

Polícia sa obracia najmä na rodičov detí, aby im pripomenuli byť mimoriadne obozretné a opatrné pri komunikácii s neznámymi osobami. Pripomína tiež, že včasným oznámením na polícii sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenie skutku.