Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Nitriansky kraj

Záhradkárska jar sa začala veľtrhom na trenčianskom výstavisku

Ilustračné foto. Foto: TASR Dano Veselský

Záhradkár je jedným z najpopulárnejších veľtrhov. Na jednom mieste sa stretávajú záhradkári, profesionálni záhradníci, pestovatelia ovocných stromov aj výrobcovia záhradkárskych pomôcok.

Trenčín 12. apríla (TASR) - Pestrý sortiment záhradkárskych potrieb, úžitkové aj okrasné rastliny, osivá, sadbu, ale i prípravky na ochranu a hnojenie predstavujú od stredy (10. 4.) až do nedele (14. 4.) vystavovatelia na výstavisku Expo Center v Trenčíne v rámci 25. ročníka medzinárodného veľtrhu Záhradkár.

Ako informovala PR manažérka výstaviska Romana Paur Záhradkár je jedným z najpopulárnejších a najnavštevovanejších veľtrhov a na jednom mieste sa stretávajú záhradkári, profesionálni záhradníci, pestovatelia ovocných stromov aj výrobcovia záhradkárskych pomôcok.

Vďaka Slovenskému zväzu záhradkárov, ktorý je odborným garantom veľtrhu, čaká na návštevníkov veľtrhu bohatý sprievodný program s množstvom odborných prednášok zameraných na problematiku jarných prác v záhrade. Chýbať nebudú ukážky rezu ovocných stromov či ochutnávka ovocných destilátov.

Spoločne s veľtrhom Záhradkár je trenčianske výstavisko v rovnakom termíne aj miestom výstav Včelár, Poľovníctvo a Zdravý životný štýl.