Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Muža z Lučenca podviedli na inzertnom portáli, prišiel o 300 eur

Polícia v Lučenci vyšetruje podvod, pri ktorom prišiel poškodený o viac ako 300 eur. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj. „Poškodený zareagoval na známom inzertnom portáli na inzerát, ktorý ponúkal na predaj dva kusy eurobankoviek v nominálnej hodnote 0 eur z limitovanej edície ‚Karel Gott k 80. narozeninám‘ za 5000 českých korún za kus. Inzerát uverejnil neznámy páchateľ vystupujúci pod menom Karin Grebeníčková v snahe získať neoprávnený finančný prospech,“ uvádza polícia, 13. september 2019. Foto: TASR - Polícia SR

Polície uvádza, že poškodený prostredníctvom bankového účtu poslal peniaze, ale dodnes žiadne bankovky nedostal.

Lučenec 13. septembra (TASR) – Polícia v Lučenci vyšetruje podvod, pri ktorom prišiel poškodený o viac ako 300 eur. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Poškodený zareagoval na známom inzertnom portáli na inzerát, ktorý ponúkal na predaj dva kusy eurobankoviek v nominálnej hodnote 0 eur z limitovanej edície ‚Karel Gott k 80. narozeninám‘ za 5000 českých korún za kus. Inzerát uverejnil neznámy páchateľ vystupujúci pod menom Karin Grebeníčková v snahe získať neoprávnený finančný prospech,“ uvádza polícia.



Ako dodáva, poškodený sa cez e-mailovú komunikáciu dohodol na kúpe dvoch kusov takýchto bankoviek za 8000 korún. „Prostredníctvom bankového účtu poslal peniaze, ale dodnes žiadne bankovky nedostal,“ konkretizujú policajti.