Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Import

NIKÉ LIGA: AS Trenčín zdolal Zemplín Michalovce 1:0

a snímke zľava Chinonso Emeka (AS Trenčín), Polydefkis Volanakis (MFK Zemplín Michalovce) a Tornike Dzotsenidze (MFK Zemplín Michalovce) bojujú o loptu v zápase 8. kola nadstavbovej časti futbalovej Niké ligy v skupine o udržanie sa AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce v Trenčíne 4. mája 2024. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Jediný presný zásah v stretnutí zaznamenal v 40. minúte Chinonso Emeka, ktorý zužitkoval presný center Hilaryho Gonga a hlavou zariadil tri body pre Trenčanov.

Trenčín 4. mája (TASR) - Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotňajšom zápase 8. kola nadstavbovej časti Niké ligy nad MFK Zemplín Michalovce 1:0. V tabuľke skupiny o udržanie si tak upevnili 8. priečku, pred deviatou Skalicou majú deväťbodový náskok. Michalovčanov čaká tuhý boj o vyhnutie sa baráži. Mužstvo Františka Straku je na 10. pozícii s rovnakým počtom bodov (24) ako predposledné FC Košice.

Jediný presný zásah v stretnutí zaznamenal v 40. minúte Chinonso Emeka, ktorý zužitkoval presný center Hilaryho Gonga a hlavou zariadil tri body pre Trenčanov. Domáci dominovali v držaní lopty (69:31) a z aktivity vyťažili aj viac streleckých pokusov na bránku (8:3).

8. kolo nadstavbovej časti Niké ligy - skupina o udržanie sa:


AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (1:0)

Góly: 40. Emeka. Rozhodovali: Gemzický - Straka, Jánošík, ŽK: Emeka - Acosta

Trenčín: Vozinha – Kmeť, Bondarenko, Skovajsa, Kozlovský – Bariš – Gajdoš (85. Hájovský), Ibrahim, Gong (71. Uchegbu, 85. Akila), Sunday (71. Djerlek) – Emeka (63. Kupusović)
Michalovce: Frelih – Magda, Dzotsenidze, Volanakis, Bahi – Karasjuk (73. Zubairu) – van Kessel (73. Jánošík), Acosta (79. Šimko), Vaško, Marcin – Niarchos (73. Adekunle)