Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Polícia už zadržala aj Slováka, ktorý napadol hráča Spartaka Trnava

Na snímke vpravo jeden z fanúšikov Slovana vbehol na ihrisko a pridal sa k roztržke hráčov oboch mužstiev počas dohrávky 8. kola Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava 15. septembra 2019 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Na základe dôkazov polícia obvinila 25-ročného Milana P. z Púchova pre prečin výtržníctva. Polícajti ho zadržali v utorok (17. 9.) vo večerných hodinách v Púchove.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Policajtom sa podarilo vypátrať a obviniť muža, ktorý počas nedeľňajšieho (15. 9.) futbalového duelu Slovan Bratislava - Spartak Trnava so skupinou ďalších ľudí vbehol na ihrisko a kopol hráča hosťujúceho tímu. "Policajtom nepomohli kamerové záznamy z futbalového štadióna, ktoré sú súčasťou jeho zabezpečenia, ale kvalitné zábery z priebehu incidentu, ktoré poskytli médiá," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Na základe dôkazov polícia obvinila 25-ročného Milana P. z Púchova pre prečin výtržníctva. Polícajti ho zadržali v utorok (17. 9.) vo večerných hodinách v Púchove.



Muža umiestnili do cely policajného zaistenia za účelom vykonania ďalších procesných úkonov. "V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na tri roky," informuje polícia.

Po nedeľnom zápase zadržali policajti 44-ročného Stefana z Rakúska, ktorý mal taktiež spolu so skupinou fanúšikov vniknúť na ihrisko a naznačiť kopnutie hráča. Aj v tomto prípade polícia vzniesla obvinenie z výtržníctva s hornou hranicou trestu na tri roky.