Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Velkonočný víkend prinesie v TV zápasy skupiny o titul

Ilustračná snímka. Foto: TASR Erika Ďurčová

Všetky stretnutia nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul aj o udržanie sa vysiela naživo aj internetová televízia huste.tv.

Bratislava 3. apríla (TASR) - Televízne spoločnosti vysielajúce priame prenosy zo slovenskej futbalovej Fortuna ligy 2018/2019 si z programu 5. a 6. kola nadstavbovej časti vybrali štyri zápasy skupiny o titul. Počas veľkonočného víkendu ponúkne RTVS fanúšikom stretnutie MŠK Žilina – ŠKF Sereď, ktoré sa bude hrať v sobotu 20. apríla o 17.15 h. O deň neskôr, v nedeľu 21. apríla o 15.00 h, prinesie Orange Sport na televízne obrazovky duel Slovana Bratislava s MFK Ružomberok.

Slovanisti sa pred prenosovými kamerami predstavia aj o týždeň neskôr, v sobotu 27. apríla o 15.30 h odvysiela RTVS ich prestížny súboj s DAC na štadióne v Dunajskej Strede. Orange Sport si z programu 6. kola vybral zápas MFK Ružomberok – ŠKF Sereď s tradičným nedeľňajším hracím časom (28. apríla o 15.00 h).

Všetky stretnutia nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul aj o udržanie sa vysiela naživo aj internetová televízia huste.tv. Informoval web www.fortunaliga.sk.