Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Pondelňajšia nehoda v okrese Malacky mala tragické následky

Dnes krátko po 05.30 hod došlo v okrese Malacky k tragickej dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií prechádzal z Plaveckého Štvrtka smerom do Lozorna. Vodič osobného vozidla zn. Škoda Octavia sa pravdepodobne dostatočnej nevenoval vedeniu vozidla následkom čoho došlo k stretu s cyklistom prechádzajúcim v tom istom smere. Foto: TASR - Polícia SR (Bratislavský kraj)

Cyklista pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti totožnosť cyklistu momentálne zisťujú. Vodičovi po dopravnej nehode nezistili v dychu žiadny alkohol.

Bratislava 19. augusta (TASR) - V pondelok krátko po 5.30 h došlo v okrese Malacky k tragickej dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií prechádzalo osobné auto z Plaveckého Štvrtka smerom do Lozorna. Vodič sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a zrazil sa s cyklistom prechádzajúcim v tom istom smere. Informujú o tom policajti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava na sociálnej sieti.

Cyklista pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti totožnosť cyklistu momentálne zisťujú. Vodičovi po dopravnej nehode nezistili v dychu žiadny alkohol. Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele cyklistu bol nariadený odber krvi.

Policajti opäť pripomínajú vodičom, že bezpečná jazda si vyžaduje maximálnu sústredenosť na dianie v cestnej premávke. "Aj malá nepozornosť môže spôsobiť dopravnú nehodu, ktorá môže mať nezvratné následky," varujú. "Vodiči, správajte sa na cestách zodpovedne, tolerantne, predvídavo a dodržiavajte pravidlá cestnej premávky, aby ste sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne," vyzývajú policajti.