Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislava

Polícia obvinila Ukrajinku z poškodenia áut v Bratislave

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Žena sa po príchode polície ku skutku priznala.

Bratislava 6. marca (TASR) - Polícia obvinila 44- ročnú Ukrajinku Marynu T. z poškodzovania cudzej veci. Tá mala po vykázaní z ubytovne v Bratislave pre nevhodné správanie poškodiť dve autá, patriace personálu ubytovne. Svojim konaním spôsobila škodu v celkovej výške 750 eur. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mala menovaná v nedeľu 3. marca byť opakovane upozornená spolu s ostatnými ubytovanými osobami v jednej z ubytovní v druhom Bratislavskom okrese recepčným ubytovne," uviedol Szeiff. Spresnil, že dôvodom opakovaných upozornení bolo nevhodné správanie sa v dôsledku konzumácie alkoholu. Na upozornenia nereagovala, za čo bola z ubytovne vykázaná.

"Menovaná následne vyšla pred ubytovňu a doposiaľ presne nezisteným predmetom poškodila vonkajší lak na dvoch zaparkovaných motorových vozidlách, patriacich personálu ubytovne," priblížil Szeiff. Dodal, že po príchode polície sa žena ku skutku priznala. Po vykonaní procesných úkonov bola umiestnená v cele policajného zaistenia.