Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislava

Policajti v súvislosti so zápasom v Bratislave udelili niekoľko pokút

Na snímke Vladimír Weiss ml. (Slovan Bratislava) v zápase záverečného 22. kola základnej časti Niké ligy vo futbale ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava 2. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Odjazd fanúšikov zo železničnej stanice Bratislava - Vinohrady vlakom do Trnavy bol podľa polície bez protiprávnych konaní.

Bratislava 2. marca (TASR) - Bratislavskí policajti v súvislosti so sobotným futbalovým zápasom medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava udelili niekoľko pokút. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Počas príchodu fanúšikov a pred začiatkom futbalového zápasu boli trom osobám uložené blokové pokuty za nedovolené prekrytie tváre a jedna osoba neuposlúchla výzvu verejného činiteľa, a preto bola tiež riešená v blokovom konaní. Za použitie pyrotechniky v blízkosti štadióna, aj napriek zákazu, bola priestupcovi uložená bloková pokuta. V cestnej premávke v súvislosti s bezpečnostným opatrením bola uložená jedna pokuta," priblížili policajti.

Odjazd fanúšikov zo železničnej stanice Bratislava - Vinohrady vlakom do Trnavy bol podľa polície bez protiprávnych konaní.

Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave dohliadali na zabezpečenie verejného poriadku, ochranu života, zdravia, ako aj bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.